Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Συστάσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Κιλκίς για τη βελτίωση της καθαριότητας

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Επειδή κατά την εαρινή περίοδο εντείνονται οι κηπευτικές εργασίες σε ιδιόκτητους κήπους της πόλης του Κιλκίς η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συνιστά στους δημότες να ενημερώνουν έγκαιρα την υπηρεσία πριν αποθέσουν τα προϊόντα των κηπευτικών τους εργασιών (κλαδιά, θάμνους, χόρτα κ.α.) στα πεζοδρόμια ώστε τα συνεργεία καθαριότητας να μεριμνούν για την άμεση απομάκρυνσή τους. 


Οι δημότες πριν τοποθετήσουν στα πεζοδρόμια ογκώδη αντικείμενα (κρεβάτια, καναπέδες, ντουλάπες κ.α.) οφείλουν πρώτα να τα τεμαχίζουν για να μην καταλαμβάνουν πρόσθετο χώρο που εμποδίζει την πρόσβαση των πεζών και να ειδοποιούν την υπηρεσία καθαριότητας για την άμεση απόσυρσή τους. 

 Να μην αφήνουν, επίσης, ογκώδη αντικείμενα στα πεζοδρόμια και κοντά στους κάδους απορριμμάτων τις αργίες για να μη δημιουργούνται εστίες μικρομόλυνσης και αντιαισθητικές εικόνες που υποβαθμίζουν τον αστικό περιβάλλοντα χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την υπηρεσία καθαριότητας είναι 23413 52295 52298.

Με λίγη καλή προσπάθεια και προσοχή μπορούμε όλοι μας να διατηρήσουμε όμορφη και καθαρή την πόλη μας και την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: